Novi Mini Countryman

mc6

Novi MINI Countryman izoštrio je svoj profil kao svestrani talent za mobilnost i aktivan način života te dobio svježe impulse za nastavak ove uspješne priče s više od 350.000 prodanih modela. Istaknuti se mogu ciljane modifikacije dizajna, povećana snaga (Cooper S), optimizirana potrošnja i emisija CO2. Svi modeli na tržište dolaze u julu ove godine što uključuje i MINI John Cooper Works Countryman.

Markantne linije i dalje prate tipičnu karoseriju MINI-ja. Nova karakteristična prednja maska u obliku šesterougla posebno ističe njegov prednji dio. U izboru su tri nove metalik vanjske boje: Jungle Green, Midnight Grey i Starlight Blue. Kontrastne boje za krov i kućišta vanjskih zrcala, crte na poklopcu motora te prvi put dostupna opcija Piano Black Exterieur dodatno ističu individualnost vozila.

Ljubitelje MINI-ja očekuje više detalja, optimizirana akustika i više premium karakteristika u interijeru kao što je tamna pozadina brzinomjera i brojača okretaja. Obujam prtljažnika se može povećati sa 350 na 1.170 litara.

Poznati četverocilindrični benzinski i dizelski motori sada su dostupni s EURO 6 normom. MINI Cooper S Countryman jači je za pet kilovata od prethodnika, a serijska oprema uključuje šestostepeni ručni mjenjač dok je šestostepeni automatski mjenjač dostupan kao dodatna oprema.

MINI Countryman je na Euro NCAP testu sigurnosti prošao s najboljom ocjenom, zahvaljujući visokoj serijskoj opremljenosti po pitanju aktivne i pasivne sigurnosti. Za još veću zabavu u vožnji i dodatni komfor MINI nudi kvalitetnu serijsku opremu i veliki izbor dodatne opreme. Istaknut ćemo nova LED svjetla za maglu s pozicijskim svjetlima u LED tehnici,

Xenon prilagodljiva svjetla, panoramski krov, klima-uređaj, MINI navigaciju, sportsko podvozje, multifunkcijske tipke na upravljaču i drugo.

Dostupni modeli:

MINI John Cooper Works Countryman

MINI Cooper S Countryman

MINI Cooper S Countryman All 4

MINI Cooper Countryman

MINI Cooper Countryman All 4

MINI One Countryman

MINI Cooper SD Countryman

MINI Cooper SD Countryman All 4

MINI Cooper D Countryman

MINI Cooper D Countryman All 4

MINI One D Countryman

 

No Comments

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.